Amigurumi Babydieren haken

€16,50 Incl. btw
Levertijd: 7-10 dagen
De mama's en papa's in dit boek zijn niet te beroerd om toe te geven dat ouderschap ook weleens zijn mindere kanten heeft. Die lieve baby's moeten immers ook ververst worden, en de nachten zijn soms kort. Maar één glimlach of guitige blik van hun kleintje en ze zijn weer helemaal verliefd.

Joke, een grafisch vormgeefster met een voorliefde voor haken, verzamelt sinds 2011 de mooiste patronen van over de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 160.000 fans is die uitgegroeid tot een ware community en een verzamelplek voor haakliefhebbers en ontwerpers.

Elk jaar organiseert ze een ontwerpwedstrijd. Het thema van de vorige wedstrijd, uitgewerkt in dit boek, scheert qua schattigheid echt de hoogste toppen. De snoezigste babydieren worden hier vergezeld door hun trotse ouders. De pinguïnbaby wordt rondgereden in zijn eierschaalbuggy, luiaardbaby mag de hele dag op mama's buik liggen soezen en kleine beer viert zijn allereerste verjaardag ... Alle baby'tjes stelen een voor een je hart. 

Je kan al deze leuke gezinnetjes nu ook zelf maken. In dit boek vind je twaalf van de deelnemende patronen - 25 figuren in totaal. Ze zijn stuk voor stuk geweldig als kraamcadeautje voor jonge ouders of als speelkameraadjes voor kleine kinderen. Beginners kunnen na een korte introductie tot de verschillende steken en technieken ook meteen aan de slag.

ISBN:
9789461314260
Publicatiedatum:30/09/2015
Uitgever:Halewyck, Uitgeverij Van
Gewicht:398 gr
Uitvoering:Met zachte kaft
Afmetingen:230mm x 190mm x 10mm
Editie:1e editie