Betaalmethoden

Veilig betalen met iDEAL, creditcard, PayPal, bankoverschrijving, bancontact/mister cash

iHobby BVBA maakt voor internetbetalingen gebruik van Mollie.nl hierdoor kun je snel en veilig betalen op internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin je webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden je persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op iHobby BVBA waar je persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

iHobby BVBA biedt volgende betaalmethoden aan:


Via creditcard (Visa, MasterCard).
U kunt uw creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Via PayPal
Als je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Via Vooruitbetaling per bank/bankoverschrijving
In de bevestigingsmail van je bestelling vind je als bijlage de factuur en/of het orderdocument van uw bestelde producten, welke u binnen 3 dagen dient te voldoen.
IBAN nummer: BE70  7380 4200 1325
BIC nummer : KREDBEBB (KBC-bank)

Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert u Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kunt u inloggen om de betaling te voltooien.

Bij betalingen vanuit Nederland kan er ook betaald worden met :

iDEAL (Internetbankieren)
Met deze betaalmethode kun je onmiddellijk tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Je rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden.

Veilig betalen
De gegevens die je doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door iHobby BVBA worden gelezen of door derden worden achterhaald.

Onze servicepartner Mollie

Wanneer u betaalt via iDEAL, bancontact/mister cash of creditcard, wordt uw computer via een beveiligde SSL-verbinding naar de Payment Service Provider Mollie doorgeschakeld. Zodra Mollie uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we uw bestelling.


Met vriendelijke groeten,

Katrien Costers
zaakvoerder

iHobby BVBA