Hoooked Zpagetti Uni

Min: €0 Max: €5

Hoooked Zpagetti is een uniek recycle textielgaren waar je gemakkelijk en snel mee kunt haken, breien of knopen op XXL-formaat. Haak in op de mooiste kleuren en designs, allen gebaseerd op het actuele modebeeld, dus superhip!

Het originele Hoooked Zpagetti textielgaren wordt gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig en duurzaam restmateriaal uit de mode- en textielindustrie.Hierdoor wisselt onze collectie wekelijks, zo niet dagelijks. Dit houdt in dat als een kleur op is, deze helaas ook echt op is. Regelmatig zetten wij nieuwe Zpagetti klossen online en we raden u dan ook aan de site goed in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de nieuwste kleuren.

Zpagetti is een dik textielgaren met een samenstelling van 92% katoen en lycra.
Grote keuze in de winkel, kom gerust eens een kijkje nemen ! 

Haken met zpagetti zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling aan haak- en breiwerk. Hiermee is dit textielgaren uitermate geschikt voor woonaccessoires zoals een poef of kussen of een hippe tas.

Voor het haken van een Zpagettitas of een trendy poef raden we je aan te werken met haaknaald 12 mm. Voor het breien met Zpagetti adviseren we onze XL bamboe breinaalden 12 mm. 

Get Hoooked! En haak met onze XL haaknaald in no time je eigen Zpagetti tas, of een hip en trendy gebreid home-deco accessoire.

Deze giga klos originele Zpagetti textielgaren bevat ruim 120 meter looplengte en het gewicht circa 850 g tot 1100g. Dit is afhankelijk van de textielsoort.
Deze flinke klos haakt of breit ongeveer 50 x 50 centimeter. Dit is wel afhankelijk van de dikte van het materiaal en of je los of strak werkt. 
De afmetingen van iedere klos Hoooked Zpagetti is circa 14 x 14 centimeter. 


Voor het haken van een zpagetti tas is 1 klos nodig en voor het haken van een kussen 2 klossen. Een zpagetti poef met een diameter van 60/65 cm heeft 3 tot 4 klossen zpagetti nodig afhankelijk van de dikte van het materiaal. Geen producten gevonden...